naar agenda

Welke woning kies jij?

Twee jaar geleden, op precies dezelfde dag als vandaag, zijn we van start gegaan met Area-M. Tijdens een avond die we The Secret of Area-M hebben gedoopt, hebben de eerste geïnteresseerden voor Area-M met elkaar kennis gemaakt en zijn de eerste ideeën geboren voor wat straks komen gaat. Een variatie in woningtypen door jullie zelf ontworpen, samen met een architect. Woningen met een eigen signatuur en een stoere, industriële look. Waar ontmoetingen met je medebewoners spontaan en informeel zijn. Met de gezamenlijke, groene buitenruimte als het hart van Area-M. En waar iedereen op zijn of haar manier bijdraagt aan prettig (samen) wonen en leven. Met een duurzame touch: van auto delen, afval recyclen tot eigen groenten telen.

Deze avond, weer op Valentijnsdag, is het opnieuw een bijzondere en misschien ook wel heel spannende avond. We hebben, na heel wat overleggen in de Graasj, op kantoor van Wonen Zuid en leuke events op het terrein zelf met elkaar een mooi plan ontworpen. We hebben blokken gestapeld, plattegronden geknipt en plakt, moodboads van de binnentuin gemaakt en nog veel meer. Gelukkig is er ook overeenstemming bereikt over de huurprijzen.

Door mee te doen kon je eM-punten verzamelen. Nu is het moment aangebroken om met de eM-punten een keuze te maken voor een woning en deze te reserveren. Welke woning kies jij? Wordt het de stadswoning of het tiny house? Of toch het appartement met balkon? We hopen natuurlijk dat iedereen de woning kan reserveren van zijn eerste voorkeur. Maar dat je ook blij naar huis gaat met de woning van je tweede keuze.

Daar klinken we op!
Tot de 14e!

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor mensen met eM-punten. Deelname aan deze bijeenkomst levert geen nieuwe eM-punten op.