Doe mee

Een community van betrokken bewoners heeft samen met de architect een plan ontwikkeld voor Area-M. De typen woningen zijn bekend: stadswoningen, appartementen en tiny houses. In een strakke architectuur met een industriële touch. Ook de afmetingen en indeling van de woningen staan nu vast.

Het plan is dus al vergevorderd. Toch kun je nog steeds meedenken over Area-M. Over de inrichting van de buitenruimte, het sociale leven op Area-M en hoe we dat willen (of juist niet) en een gezamenlijke ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers.

Hoe kun je meedoen?

Je kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren. Door actief werksessies bij te wonen, door een event (mede) te organiseren of door online een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de actuele of toekomstige status van het plan. Op dit moment zijn dat de inrichting van de buitenruimte, het sociale leven op Area-M (hoe willen we met elkaar omgaan, of niet) en de inrichting en het beheer van de werk/ ontmoetingsruimte.

Hoe gaan we te werk?

In creatieve werksessies en tijdens inspirerende events werken we zaken als de buitenruimte, het sociale leven op Area-M, de werk/ ontmoetingsplek verder uit. Door mee te doen bouw je punten op. Verderop op deze pagina lees je daar meer over.

Je kunt over een aantal thema’s of een combinatie daarvan meedenken en –doen. Je mag tussentijds aanhaken, afhaken en switchen. Vrijheid is de sleutel. Jouw kennis, ideeën, ervaringen, wensen, opmerkingen zijn meer dan welkom. Sterker nog, dát maakt Area-M.

In de agenda zie je wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is. Vergeten aan te melden? Geen probleem! We willen van tevoren enigszins weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, maar iedereen is altijd welkom. Van iedere bijeenkomst volgt een verslag bij de nieuwsoverzichten op deze website.

Met het bijwonen van een werksessie, kun je 2 eM-puntjes verdienen.

Events


Heb jij een leuk idee voor een activiteit die past bij Area-M? Als het even kan op locatie en waar je de Area-M community actief bij betrekt? Meld je idee dan via stephan@wijontwikkelensamen.nl en wij bespreken met jou of het past binnen het concept. De organisatie kun je dan zelf ter hand nemen.

Zo hebben Area-M-ers al een keer een wandeling georganiseerd, een weggeefmarkt en een bring & braai. Kijk hier voor inspiratie.

Met het organiseren van of meehelpen aan een event, kun je 1 - 4 eM-puntjes verdienen.

Online

Je kunt ook deelnemen aan onze online community. Volg ons op Facebook en Instagram, post berichten met de #AreaMRoermond en reageer op voorstellen. Als je bericht inhoudelijk bijdraagt aan de status van het plan op dit moment of aan nog uit te werken items, verdien je 1 eM-puntje, met een maximum van 2 per maand.

Meer weten? Kijk hier voor de antwoorden op de meeste vragen!

Bekijk F.A.Q.

Verdien eM-punten

Door actief mee te doen aan Area-M bouw je eM-punten op: eM-metjes. Met de eM van Area-M. En van Extra Miles. Je kunt punten ontvangen op basis van verschillende bijdragen: aanwezig zijn bij bijeenkomsten, helpen bijhet opzetten van events op de locatie, een eigen initiatief ontwikkelen op of voor Area-M, het delen van ideeën en content die wezenlijk bijdraagt aan een plan voor Area-M, het motiveren van anderen om deel te nemen, etc. Hoe meer punten, hoe meer kans je straks maakt op een woning.

Lees meer