naar timeline

Area-M: een uniek stukje Roermond

Area-M: een uniek stukje Roermond

Area-M is live! Hoera! Maar… wat houdt het precies in? En wat kun jij ermee?

Wat is Area-M?

Nu nog een braakliggend terrein aan de Prins Bernhardstraat in Roermond. Dichtbij het centrum, aan de rand van de Kapel en het Roermondse Veld. De ideale locatie voor wie houdt van wonen dichtbij het centrum en met alle voorzieningen op loopafstand.

Waarom Area-M?

Omdat er al zoveel wordt bepaald, zeker op het gebied van huren. Terwijl je zelf misschien wel eens aan zet wilt zijn.

Wat kan ik met Area-M?

Het voormalige terrein van de Campinafabrieken, want dat is het, is een plek met volop mogelijkheden. Die jij kunt bedenken! Wonen Zuid wil hier woningbouw realiseren. Maar hoe en wat? Dat is aan jou. Om zo iets unieks te creëren dat volledig bij jou past. Zonder al te veel verplichtingen. Omdat je er niet per se hoeft te wonen. Alleen meedenken mag ook. Wie weet welke ervaringen je er voor jezelf uithaalt.

En hoe ziet dat eruit dan?

Iedere maand verschijnt een nieuw thema over wonen en leven op deze site. Wij willen zo veel mogelijk voorkeuren verzamelen. Dat is een eerste begin. Want alle voorkeuren werken we samen uit. Vind je dat interessant? Laat het ons weten door je gegevens achter te laten. Zo kunnen we je bij het proces betrekken. Om van Area-M een uniek stukje Roermond te maken.

P.S.: Volg ons op FacebookTwitter en Instagram #AreaMRoermond.