naar timeline

De 4e Outdoor Cinema (en de laatste voor de bouw :))

De 4e Outdoor Cinema (en de laatste voor de bouw :))

Het is alweer de 4e Outdoor Cinema, deze vrijdag 16 augustus, op een mooie zomeravond. Niet met tropische temperaturen maar wel droog, dat is het voornaamste. Een kleine 300 filmliefhebbers maken de avond compleet met hun aanwezigheid en gezellige chaos van stoeltjes, dekentjes verspreid over het terrein. ECI filmhuis leverde weer een topfilm, gekozen uit een lijst van 3 door het publiek: de Spaanse zomerthriller Todos los sabèn, met niemand minder dan Penélope Cruz en Javier Bardem.

Als het aan ons ligt, is dit niet de laatste editie, maar wel de laatste op een braakliggend terrein. Dit najaar gaat immers de schop in de grond voor de bouw van de eerste woningen op Area-M. Woningen die zijn ontworpen door de toekomstige bewoners zelf. Een aantal bewoners helpt met de opbouw van de Outdoor Cinema. "Mooi om te zien hoe deze hechte groep bewoners nu al een team vormt", zegt een medewerker van Wonen Zuid.

Wonen Zuid wil hen bedanken voor hun hulp. Ook dank aan alle bezoekers voor hun komst en aan ECI Filmhuis voor de film en de goede samenwerking.