naar timeline

Werk jij mee aan de Outdoor Cinema?

Werk jij mee aan de Outdoor Cinema?

Een nieuwe zomer, een nieuwe openlucht cinema. Net als vorig jaar organiseren we een buitenbios op het terrein van Area-M aan de Prins Bernhardstraat. Om de zomer te vieren. Om elkaar te ontmoeten. Om een mooie film te kijken onder de sterren.  

De buitenbios vindt plaats op vrijdag 25 augustus aanstaande. We doen dit wederom in samenwerking met ECI Film, onderdeel van de ECI Cultuurfabriek. De avond draait in de eerste plaats om film, ontmoeten en samen genieten. Maar we willen ook van de gelegenheid gebruik maken om Area-M te presenteren. Om anderen te interesseren voor en te laten inspireren door Area-M.

Werk je mee?
Voor het hele event zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers. Qua bijdragen kun je denken aan zaken in de voorbereiding zoals het opzetten en inrichten van de Area-M stand, als gastheer of gastvrouw bij de entree om bezoekers te verwelkomen en attent te maken op de stand van Area-M, het aanspreken van bezoekers en te vertellen over Area-M, het bemannen van de popcornkraam, etc.  

Community building
We willen jou de gelegenheid geven die rol te pakken omdat dit uiteindelijk is waar Area-M om draait: Area-M vanuit de eigen community laten ontstaan. Je kunt nu zelf mensen benaderen om mee te werken aan een plan.  

Meld je aan
Door mee te doen, verdien je eM-puntjes. Doe je mee? Laat het ons dan weten via info@area-mroermond.nl en geef in de mail aan waar je voorkeur voor een bijdrage naar uitgaat.  

P.S.: de film die vertoond wordt, kun je zelf kiezen uit onze top 3 op de Facebookpagina van Area-M.

Outdoor Cinema
Wanneer: vrijdag 25 augustus
Voorbereidingen: vanaf 18 of 19 uur
Voorprogramma: vanaf 20.30 uur
Start film: 21.15 uur
Einde: 24.00 uur
Entree: gratis!