naar timeline

8 maart: de Area-M Group van start

8 maart: de Area-M Group van start

8 maart: over het werk- en besluitproces en de architectenkeuze

Op woensdag 8 maart vindt de volgende bijeenkomst plaats. In deze sessie koppelen we kort de uitkomsten terug van 14 februari, voor zij die er niet bij waren of om jouw geheugen even op te frissen. Daarna gaan we meteen aan de slag. 

Hoe gaat het proces verlopen?
Met hulp van bureau Bouwen In Eigen Beheer leggen we uit hoe we het werk- en besluitproces voor de invulling van Area-M gaan vormgegeven. En hoe jij daar onderdeel van kunt zijn. Tevens geven we die avond informatie over de architectenkeuze die eind maart gaat plaatsvinden. Jij kunt eind maart mee kiezen uit een 3-tal architecten. Spannende momenten op komst, dus, waar wij jou op 8 maart alles over zullen vertellen.

Waar wil jij over meedenken?
Deze bijeenkomst is voor jou de gelegenheid om te kiezen over welk thema je wilt meedenken. De Woon-Area, Buiten-Area, Social-Area of Work-Area. Wees gerust. Je hangt nergens aan vast. Wil je de volgende keer aan een ander thema een bijdrage leveren, dan kan dat. Vrijheid is de sleutel. Jouw kennis en talenten staan voorop.

Verdien eM-punten
Door actief mee te doen aan Area-M bouw je eM-punten op: eM-metjes. Met de eM van Area-M. En van Extra Miles. Je kunt punten ontvangen op basis van verschillende bijdragen: aanwezig zijn bij bijeenkomsten, helpen bij het opzetten van events op de locatie, een eigen initiatief ontwikkelen op of voor Area-M, etc. Hoe meer punten, hoe meer kans je straks maakt bij de woningtoewijzing. Want degenen met de meeste punten hebben voorrang.

Meld je aan
Meld je aan via: info@area-mroermond.nl. Reageren kan tot uiterlijk 5 maart. We informeren je in de tussentijd over het definitieve programma. Houd ook onze website, die vernieuwd wordt, in de gaten: www.area-mroermond.nl. Wil je je ideeën delen? Post het dan op onze Facebookpagina of Instagram!


Check this out!

Lees hier het verslag van 14 februari.

Bekijk het filmpje en ontdek wat jij voor Area-M en Area-M voor jou kan betekenen.