naar timeline

Area-M in 2019!

Area-M in 2019!

Een nieuw jaar, een nieuw lijstje met bijeenkomsten, events en feestelijke momenten. Precieze data weten we nog niet maar dat is een kwestie van tijd. Zodra de data bekend zijn, vind je ze in de agenda op deze website en op onze Facebookpagina.

maart/ april

In maart of april hopen we zover te zijn dat jullie kunnen kennismaken met de aannemer. Alle vragen die je hebt, kun je dan stellen. Daarnaast willen we weer met jullie ideeën verkennen voor alweer de derde editie van The Summer of Area-M. Want alles wat goed is, moet je behouden nietwaar?

juli/ augustus
Wat zou er nu in de zomermaanden gebeuren? The Summer of Area-M natuurlijk. We hopen weer op creatieve ideeën en enthousiaste bijdragen van jullie. Voor weer een onvergetelijke zomer op Area-M. De laatste die op het braakliggende terrein plaatsvindt!. Dus pak je kans en benut het terrein goed. Hopelijk krijgen we ook de derde editie van de Outdoor Cinema voor elkaar....

september

In de tussentijd hebben jullie je individuele woonwensen met de aannemer kunnen bespreken. Einde zomer presenteren we het definitieve plan.

oktober

En dan, tadaa tadaa, zal in het najaar, we gokken in oktober de start bouw plaatsvinden. Dat wordt een klein feestje natuurlijk.