naar timeline

Wat je moet weten over jouw eM-punten!

Wat je moet weten over jouw eM-punten!

Heb jij eM-punten gespaard, nog geen keuze gemaakt voor een woning en wil je dit alsnog doen, lees dan dit bericht!

Heb jij de afgelopen twee jaar een bijdrage geleverd aan Area-M? Of dit nu eenmalig was of met enige regelmaat, tijdens dit proces heb je eM-punten gespaard. Met eM-punten kon je je voorkeur voor een woning aangeven: hoe meer punten, hoe meer kans je maakte bij de keuze voor een woning. De eerste deelnemers aan Area-M hebben op 14 februari van dit jaar een keuze gemaakt voor hun favoriete woning. Heb jij je eM-punten toen niet ingezet om een woning te reserveren, dan heb je nu nog de kans om dit te doen.

Heb jij interesse? Laat het ons weten!
Ben je geïnteresseerd in een woning op Area-M, stuur dan vóór 30 april een mail naar info@area-mroermond.nl. Geef in de mail aan in welk type woning je interesse hebt: een stadswoning, appartement met lift of een appartement zonder lift. Je behoudt in dat geval je eM-punten.

Actief meedoen blijft een voorwaarde
Actief meedoen blijft wel een voorwaarde. Bij interesse, gaan wij er vanuit dat je bij de komende bijeenkomsten aanwezig bent. In de agenda op onze website kun je zien welke bijeenkomsten er gepland staan.

Geen interesse = geen eM-punten
Als we geen reactie van je ontvangen, komen per 1 mei 2019 je eM-punten te vervallen. Mocht je op een later moment toch nog aanhaken, dan kun je vanaf dat moment weer opnieuw starten met punten verzamelen.

Meer informatie?
Heb je vragen over dit nieuwsbericht? Of wil je meer informatie over de nog beschikbare woningen? Neem dan contact met ons op via info@area-mroermond.nl.