naar timeline

Join the Summer of Area-M

Join the Summer of Area-M

Welkom bij The Summer of Area-M. De komende zomer vinden allerlei leuke events plaats op het terrein van Area-M. Kom ook, doe mee of geniet gewoon van de gezelligheid.

#1 Opruim- en ontdekwandeling - zaterdag 1 juli van 12 - 14.30 uur
Initiatiefnemers zijn Ineke en Alicia. Zij nemen je mee door de omgeving van Area-M. Je kunt aan beide onderdelen meedoen of alleen aan een van de twee.

Recycle Area-M (van 12 - 13 uur): draag bij aan een schone en groene omgeving en maak kennis met de buurt van Area-M.

Ontdek Area-M (van 13 - 14.30 uur): laat je verrassen en beleef al wandelend met lokale gidsen de groene omgeving van Area-M.

#2 Outdoor Cinema - vrijdag 25 augustus van 20.30 - 23.30 uur

Film kijken onder de sterren, met een heuse outdoor cinema op Area-M. Neem je kleedje of klapstoel mee en nodig je vrienden uit voor een ontspannen avondje film kijken in de buitenlucht.

We moeten even wachten tot de zomerzon om 21.15 uur de horizon nadert, maar dan start meteen de film. Daarvoor kun je al vanaf 20.30 uur lekker je plekje zoeken en genieten van een zomers avondje met pintjes en plaatjes.

#3 Share Fair - zaterdag 9 september van 12 - 17 uur

Geef je spullen een tweede leven en maak een ander blij! Of struin ongedwongen rond op deze gezellige tweedehandsmarkt en vind zelf iets leuks. Alle spulletjes zijn welkom. Deel, ruil en geef.

#4 Bring & Braai - dinsdag 26 september van 18 - 21 uur

Samen de zomer uitluiden met pintjes, plaatjes en spijs! Kom gezellig proeven van andermans kookkunsten en verras anderen met jouw gerecht. Rondom dit feestelijke eetfestijn kun je alles vragen en delen over Area-M wat jij maar wilt want de architect is ook van de partij.