naar timeline

Wensen voor je woning

Wensen voor je woning

Achter de schermen zitten we niet stil. Architect Nic heeft met alle toekomstige bewoners gesprekken gevoerd over de individuele wensen voor hun woning. Iedereen kan zelf invulling geven aan de plattegrond, weliswaar binnen een bepaald kader. Er zijn immers bouwkundig gezien vaste onderdelen zoals de meterkast of de trap. Maar daarbinnen kun je kiezen voor 1 of 2 slaapkamers, de ligging van de keuken, of de woonkamer op de eerste verdieping komt in plaats van op de begane grond, of een grote slaapkamer.

Het mogen meedenken wordt zeer gewaardeerd. En iedereen is realistisch in zijn of haar wensen en verwachtingen. Sommigen zetten de Area-M gedachte voort in de indeling van de woning. Dat de eetkamer ruim genoeg is om met medebewoners samen te kunnen eten, bijvoorbeeld. Weer anderen willen graag werken aan huis, met ruimte voor een kantoortje of atelier. Met ook wel enigszins een kantooruitstraling, zodat het niet iets meer is dan werken aan de keukentafel.

Nic werkt de plattegronden uit naar ieders wensen. Met een alternatief mocht dat nodig zijn. In de bijeenkomst van 8 februari zal hij de plattegronden presenteren.