naar timeline

Werkruimte Area-M krijgt vorm

Werkruimte Area-M krijgt vorm

Het was een positieve en interactieve Work-Area. Ook al hadden de ondernemers allemaal net een iets ander werkterrein, hun wensen voor de ruimte waren grotendeels gelijk: een grote tafel om te overleggen, flexibiliteit in wanden en kasten zoals een verrijdbare kast die je ook als scheidingswand kunt gebruiken, een hoek met keuken/ pantry en een ruimte voor het geven van workshops.

Bewoners van Area-M kunnen ook gebruikmaken van de ruimte voor sociale activiteiten. In een volgende bijeenkomst nodigen we de toekomstige bewoners ook uit om de ideeën verder uit te werken.

-------

Het idee voor een werkruimte is ontstaan in de allereerste fase van Area-M. Bij een eerste verkenning heeft 50% aangegeven een combinatie te wensen van wonen en werken op Area-M. In de eerste Work-Area zijn ondernemers en creatief denkers uit Roermond uitgenodigd om daarover met ons van gedachten te wisselen. Een creatieve ontmoetingsplek, daar is nood aan, was de gemene deler. Dit heeft een vervolg gekregen in deze tweede Work-Area waar we meteen concreet met plannen en plattegronden aan de slag zijn gegaan.