Ruim, rustig en in het groen

naar de woningen

Appartement met lift en balkon

  • Schermafbeelding 2019 11 19 Om 12 43 41
  • Schermafbeelding 2019 11 19 Om 12 24 16
  • Ai 3 D Stadswoning Apt Lift Area M
  • Appartementmetlift2
Bekijk de
afbeeldingen
1
4

15 appartementen van 65 m²

Hét ideale appartement voor jong en oud. Geen kids of al de deur uit. Geheel gelijkvloers met twee slaapkamers die je natuurlijk ook als logeer-, studeer- of hobbykamer kunt gebruiken, en balkon. Op deze rustige plek aan het einde van de binnentuin woon je midden in het groen met volop privacy om je heen. Een woning met een bijzondere architectuur en natuurlijke materialen.

Huurprijs
€ 718,- excl. servicekosten en energieprestatievergoeding

De huurprijzen zijn een indicatie en worden jaarlijks aangepast conform de wettelijk toegestane huurverhoging.

Bewoner

John Man

John Man

Ook al is John in de 70 het weerhoudt hem niet om het avontuur op te zoeken. Op de fiets door Laos bijvoorbeeld. Of naar zijn geliefde Zuid-Afrika waar hij met zijn gezin naartoe ging. Maar ook dichter bij huis. Tijdelijk een B&B overnemen van mensen in den lande die er even tussenuit willen. Hij weet hoe dat is, hij runde zelf een kwart eeuw zijn eigen B&B. Nu hij alleen woont en de kids de deur uit zijn, is dit appartement op Area-M de ideale plek. Met een extra kamer voor als een van de kinderen of de kleinkinderen vanuit de Randstad komen aanwaaien. Zijn anker en rustpunt, dichtbij de stad. Met, net als in zijn B&B of op zijn reizen, mensen om hem heen van verschillende achtergronden en met hun eigen verhalen die samen iets moois willen maken van de plek waar ze wonen.

Een woning die bij je past

Houd er bij je voorkeur voor een woning rekening mee dat Wonen Zuid passend moet toewijzen volgens de regelgeving. Dat betekent dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen zoals gezinssamenstelling, inkomen en leeftijd. Meer hierover kun je lezen in de folder 'Een woning kiezen die bij je past'. Hierin staat ook een handige vragenlijst die je snel inzicht geeft in wat voor jou mogelijk is.

Lees hier de folder!

Woningbeschrijving en plattegrond appartement met lift

Download PDF

Bekijk de andere woningen

Verhuurd

Appartement met riant balkon boven de Work-Area

Compact en levendig

Verhuurd

Stadswoning met 4 slaapkamers en tuin

Stedelijk en duurzaam

Verhuurd

Basiswoning met voor- en achtertuin, zolder en aparte berging

Stoer en veelzijdig

Verhuurd

Tiny Houses

Vrijstaand en verrassend