Stedelijk en duurzaam

naar de woningen

Stadswoning met 4 slaapkamers en tuin

  • Schermafbeelding 2019 11 19 Om 12 26 15
  • Ai 3 D Voor Area M
Bekijk de
afbeeldingen
1
2

6 ruime gezinswoningen van 102 m²

Heerlijke, ruime gezinswoningen in een karakteristieke, stedelijke architectuur. Door de 4 slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, ideaal voor grotere gezinnen, of al wat oudere kids die hun eigen ruimte willen. De woning heeft een eigen tuin die grenst aan de prachtige, groene binnentuin. Je buren ontmoeten is makkelijk terwijl je toch je privacy hebt. De woningen zijn energieneutraal.

Huurprijs
€ 720,- excl. servicekosten en energieprestatievergoeding

De huurprijzen zijn een indicatie en worden jaarlijks aangepast conform de wettelijk toegestane huurverhoging.

Bewoner

Rian Crins

Rian Crins

Met drie kids en een leven als zelfstandig ondernemer, kiest Rian voor de stadswoning. De kinderen hun eigen kamer, Rian ruimte voor haar creativiteit. Sinds haar burn-out staat ze bewuster in het leven, ook met de duizend en een dingen die ze doet. Ze runt twee bedrijven, zit op keramiekles, zingt en wandelt. Deze creatieve energie stopt ze in alles wat ze doet. Ze koos bewust voor Area-M vanwege het communitygevoel. Niet dat je de deur bij elkaar plat moet lopen, maar omkijken naar elkaar vindt ze wel belangrijk.

Een woning die bij je past

Houd er bij je voorkeur voor een woning rekening mee dat Wonen Zuid passend moet toewijzen volgens de regelgeving. Dat betekent dat je aan een aantal voorwaarden moet voldoen zoals gezinssamenstelling, inkomen en leeftijd. Meer hierover kun je lezen in de folder 'Een woning kiezen die bij je past'. Hierin staat ook een handige vragenlijst die je snel inzicht geeft in wat voor jou mogelijk is.

Lees hier de folder!

Woningbeschrijving en plattegrond stadswoning

Download PDF

Bekijk de andere woningen

Verhuurd

Appartement met lift en balkon

Ruim, rustig en in het groen

Verhuurd

Appartement met riant balkon boven de Work-Area

Compact en levendig

Verhuurd

Basiswoning met voor- en achtertuin, zolder en aparte berging

Stoer en veelzijdig

Verhuurd

Tiny Houses

Vrijstaand en verrassend