eM-Punten

Hebben wij een match en doe je actief mee aan Area-M ? Dan kun je eM-punten opbouwen: eM-metjes. Met de eM van Area-M. En van Extra Miles.

Je kunt punten ontvangen op basis van verschillende bijdragen: aanwezig zijn bij bijeenkomsten/ werksessies, helpen bij het opzetten van events op de locatie of een eigen initiatief ontwikkelen op of voor Area-M. Wat je doet, moet wezenlijk bijdragen aan waar we nu staan met het plan en/ of passen bij het concept van Area-M. Hoe meer punten, hoe meer kans je maakt bij de keuze voor een woning.

eM-puntenlijst De eerste woningen zijn nu gekozen door mensen die in de eerste fase eM-punten hebben opgebouwd. Nu zijn we de tweede fase in gegaan. De huidige eM-puntenlijst vind je hier.

to do Tot het volgende officiële verhuurmoment, ergens in 2020, wachten deze onderwerpen nog op verdere uitwerking: de inrichting van de buitenruimte, ideeën voor de werk/ ontmoetingsruimte, hoe willen we samenleven op Area-M en wat zijn concrete en uitvoerbare ideeën voor duurzaamheid op Area-M.

---
Lees hier onze Algemene Voorwaarden. Aan de inhoud op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.